HACCP
S rastúcimi požiadavkami na zdravotnú nezávadnosť potravín vznikla norma HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Norma HACCP sa zameriava na kľúčové požiadavky ovplyvňujúce bezpečnosť a zdravotnú nezávadnosť potravín v celom reťazci od výroby cez spracovanie, distribúciu až po predaj. Certifikáciu HACCP odporúčame všetkým firmám pôsobiacim v potravinárskom priemysle.
Požiadavky normy HACCP
- Určenie kritických bodov v potravinovom reťazci
- Zabezpečenie zdravotnej nezávadnosti potravín
- Úprava technologických postupov výroby
- Zabezpečenie dokumentácie všetkých procesov
- Pravidelné kontroly kritických bodov (teploty, kríženie suroviny atď.)
Čo získate na základe certifikácie
- Zvýšite kvalitu produktov a poskytovaných služieb
- Zdokonalíte organizačnú štruktúru organizácie
- Zvýšite efektivitu celej organizácie
- Znížite prevádzkové náklady Zvýšite dôveru verejnosti a zákazníkov
- Zaistíte súlad so zákonnými predpismi a nariadeniami
- Získate lepší prístup k štátnym zákazkám
Najžiadanejšia certifikácia
ISO 37301
Certifikačný štandard ISO 37301 je špeciálne navrhnutý pre zlepšenie systému dodržiavanie predpisov v organizácii.
Kvalita a bezpečie
Kvalita a bezpečie lôžkovej zdravotnej starostlivosti
ISO 37001
Systémy manažérstva proti korupcii
Cieľom normy ISO 37001 je zamedziť úplatkárstvu, zabezpečiť zdravé fungovanie a konkurenčné prostredie danej organizácie a všetkých zainteresovaných strán a posilniť vnútornú firemnú kultúru.
ISO 9001
Systémy manažérstva kvality
ISO 14001
Systémy environmentálneho manažmentu
ISO 45001
Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP)
Podnikáte v odbore potravinárstva a máte záujem o certifikáciu normy HACCP vo vašej spoločnosti? Neváhajte nás kontaktovať.