ISO 22000
Požiadavky normy ISO 22000
Norma preberá požiadavky HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
Zabezpečenie zdravotnej nezávadnosti potravín a pokrmov Úprava technologických postupov výroby
Zabezpečenie dokumentácie všetkých procesov
Pravidelné kontroly kritických bodov (teploty, kríženie suroviny atď.)
- Zvýšite efektivitu riadenia rizík
- Zaistíte reguláciu prevádzkových nákladov
- Minimalizujete riziká zníženia kvality, kontaminácia či znehodnotenie potravín Zaistíte súlad so zákonnými predpismi a nariadeniami
- Vstup výrobcov či malých podnikov na trh prostredníctvom nadnárodných reťazcov
Najžiadanejšia certifikácia
ISO 37301
Certifikačný štandard ISO 37301 je špeciálne navrhnutý pre zlepšenie systému dodržiavanie predpisov v organizácii.
Kvalita a bezpečie
Kvalita a bezpečie lôžkovej zdravotnej starostlivosti
ISO 37001
Systémy manažérstva proti korupcii
Cieľom normy ISO 37001 je zamedziť úplatkárstvu, zabezpečiť zdravé fungovanie a konkurenčné prostredie danej organizácie a všetkých zainteresovaných strán a posilniť vnútornú firemnú kultúru.
ISO 9001
Systémy manažérstva kvality
ISO 14001
Systémy environmentálneho manažmentu
ISO 45001
Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP)
Podnikáte v odbore potravinárstva a máte záujem o certifikáciu normy ISO 22000 vo vašej spoločnosti? Kontaktujte nás.